Pannenkoek met Bolognese-gehakt, truffel en Parmezaan

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Kinderkeuken
Aan de slag

Bereidingswijze

Fruit het sjalotje en de knoflook glazig.

Voeg de rul gemaakte rundergehakt toe.

Voeg tomatenpuree toe en breng het geheel op smaak met zout en peper.

Voeg bouillon toe en schep alles goed door elkaar.

Leg op ieder bord een pannenkoek en schep het bolognesegehakt er op.

Verdeel er een theelepel truffelpaddenstoelen tapenade overheen en bestrooi
het geheel met Parmezaanse kaas.

Bron: Proef 6 2012

Ingrediënten

4 pannenkoeken
75 g tomatenpuree
400 g rundergehakt
100 ml runderbouillon
1 sjalotje, gesnipperd
1 potje truffelpaddenstoelen tapenade
1 teentje knoflook, fijngesneden
100 g Parmezaan, geraspt