Pat? met pestodressing

  • 0 personen
  • Zeer makkelijk
  • Voorgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Elke plak pat? in vieren snijden, zodat er 12 rechthoekjes ontstaan. Van stokbrood 12 dunne sneetjes snijden en elk sneetje met pat? beleggen. Midden op elk bordje 3 verschillende sneetjes pat? leggen. Olie en azijn door elkaar roeren, op smaak brengen met zout en peper en dit langs de rand van elk bordje druppelen. Op de dressing op 3 plaatsen een emspunt rode pesto scheppen. De bovenkant garneren met een takje bladpeterselie.

Ingrediënten

- 1 dunne plak boerenpat?, notenpat? en champignonpat? van 1/2 cm dik
- 1 stokbroodje
- 4 takjes bladpeterselie
Voor de dressing:
- 4 eetlepels (olijf)olie
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- 1 eetlepel rode pesto (vers of potje)
- zout, peper