Pitabroodje gevuld met roerei, minispekblokjes en zongedroogde tomaatjes

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Bak de broodjes af volgens de beschrijving op de verpakking.

Smelt 1 eetlepel roomboter in de pan en bak hierin de spekblokjes.

Klop de eieren met de slagroom los en breng ze op smaak met zout en peper.

Smelt de rest van de roomboter in een pan met antiaanbaklaag en giet hierin het eimengsel. Laat het iets stollen en roer af en toe. Als het ei net is gestold, is het klaar. Roer er vervolgens de zongedroogde tomaatjes doorheen.

Open de pitahelften met een scherp mesje en vul ze met het mengsel.

Bron: Proef 4 2013

Ingrediënten

75 g kleine gerookte spekblokjes
8 eieren
6 eetlepels slagroom
3 eetlepels roomboter
50 g zongedroogde tomaatjes, in stukjes
4 grote pitabroodjes