Pitabroodjes met runderreepjes en groenten

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Vermeng de zure room met de knoflook en bieslook en breng op smaak met zout en peper. Verwarm de grill voor. Verwarm de olie in een wok en roerbak de groenten 3 minuten. Dep de runderreepjes met keukenpapier droog. Bestrijk ondertussen de pitabroodjes met water en leg ze 2 minuten onder de grill, draai ze om en grill ze nog eens 2 minuten. Voeg de runderreepjes toe aan de groenten en roerbak nog 3 minuten.
Snijd de pitabroodjes open en vul ze met de roerbakmix. Serveer met knoflooksaus.

Bron: Koken met de Keurslager nr. 1 2008

Ingrediënten

400 g gekruide runderreepjes
125 ml zure room
1 teentje knoflook geperst
2 el gesnipperde bieslook
zout en peper
2 el olijfolie
300 g fijngesneden roerbakgroenten
8 volkoren pitabroodjes

Keukengerei

grill