Pitapuntje met kipfilet in oosterse dressing

  • 0 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hapjes
  • 0-20 minuten
  • Feesten
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm pitabroodjes even in de oven of in een pan met anti-aanbaklaag. Snijd de broodjes open en verdeel de helften in vieren. Meng 2 eetl. sinaasappelmarmelade met 1 eetl. ketjap manis, 1 theel. sesamolie en een mespuntje gemberpoeder en schep dit door reepjes gerookte kipfilet. Beleg de pitapuntjes hiermee en garneer met gehakte bieslook of bosui.

Bron: Koken met de Keurslager, 2003, jaargang 17, nr. 10

Ingrediënten

Pitabroodjes
2 eetl. sinaasappelmarmelade
1 eetl. ketjap manis
1 theel. sesamolie
mespuntje gemberpoeder
reepjes gerookte kipfilet
gehakte bieslook of bosui

Keukengerei

Kom