Ragoutbroodje

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
  • Pasen
Aan de slag

Bereidingswijze

Bak de ontbijtspek uit en laat de plakjes uitlekken op keukenpapier. Verwarm ondertussen de ragout en schep er de cocktailuitjes door. Snijd een rond kapje uit de bovenkant van de broodjes en verwijder het meeste van het zachte brood. Gebruik dit voor het maken van paneermeel, croutons of doop het in een zacht gekookt eitje. Schep in ieder broodje een lepel ragout en bestrooi royaal met peper. Verkruimel het spek erboven en serveer het kapje erbij.

Bron: kOken met de Keurslager nr 03-2007

Ingrediënten

100 g ontbijtspek, dun gesneden
300 g kippenragout van uw Keurslager
2 el cocktailuitjes
4 ronde harde broodjes
vers gemalen peper

Keukengerei

koekenpan keukenpapier