Ravioli met geitenkaas en gele paprikasaus

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Voorgerecht
  • 30-60 minuten
  • Kerst
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de paprika?s doormidden, haal de zaadlijsten weg en rooster ze in de oven.

Haal het vel van de paprika?s. Snijd ze in stukken en kook ze in de kippenbouillon tot ze gaar zijn. Pureer dit met een staafmixer tot een gladde saus. Voeg de room toe en laat het een beetje inkoken.

Ontdooi de wontonvellen en leg op elk blaadje een bolletje kaas en een blaadje kervel. Smeer met het eigeel de randen in. Vouw ze tot een driehoek en steek er maantjes van met een steker of glas.

Kook de ravioli in 5 minuten beetgaar en laat uitlekken. Doe wat saus in een soepbord en leg er een ravioli in.

Bron: Proef 8 2013

Ingrediënten

300 g geitenkaas
8 wontonvelletjes (verkrijgbaar bij de toko)
Bosje kervel
100 ml room
4 gele paprika?s
200 ml kippenbouillon van tablet
1 eigeel