Roerbaknoedels met biefstuk en broccoli

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Laat de roerbaknoedels in kokend water wellen volgens de gebruiksaanwijzing en giet ze af.

Blancheer de broccoli 2 minuten in kokend water met zout en giet ze af.

Verwarm de olie in een wok of hapjespan. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en bak ze aan beide kanten 2 minuten bruin. Haal ze uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.

Roerbak in het overgebleven vet de uitgelekte broccoli met de peper, knoflook en bosui 2 minuten. Voeg de noedels toe en schep een paar minuten om.

Snijd ondertussen de biefstukken in repen en schep deze als laatste met de hoisinsaus door de noedels.

Bron: Koken met de keurslager nr. 01 2008

Ingrediënten

300 g biefstuk, iets plat geslagen
300 g roerbaknoedels
200 g broccoli, in kleine roosjes verdeeld
zout en peper
3 el roerbakolie
1/2 rode peper, zonder zaadjes en fijngehakt
2 teentjes knoflook, gehakt
3 bosuitjes, in ringetjes
2 el hoisinsaus