Roergebakken biefstuk met wortel, knoflook, komijn en koriander

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Snijd de biefstuk in repen en bestrooi die met zout, peper en de komijn. Verwarm de olie in een wok of grote hapjespan en roerbak de wortelplakjes 5 minuten. Doe al het vlees erbij en roerbak op hoog vuur 2 minuten. Voeg de knoflook en rode peper toe en bak deze als laatste nog 1 minuut mee.

Stap 2
Strooi de gehakte koriander over het gerecht. Lekker met witte rijst.

Bron: Koken met de Keurslager, 2006, jaargang 20, nr. 4

Ingrediënten

400 g biefstuk
zout en peper
mespunt komijn
3 el olijfolie
5 flinke wortels, geschild en in schuine plakjes
2 teentjes knoflook, gesnipperd
1/2 rode peper, gesnipperd
een halve bos verse koriander, gehakt

Keukengerei

Wok of grote hapjespan