Roomyoghurt met honing en noten

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Nagerecht
  • 0-20 minuten
  • Turks
Aan de slag

Bereidingswijze

Klop de slagroom met een garde lobbig en schep het door de yoghurt. Verdeel de yoghurt over 4 glazen en zet in de koelkast. Rooster de noten in een droge koekenpan tot ze licht verkleuren. Doe ze over in een schone theedoek en rol ze heen en weer zodat de velletjes loslaten. Hak ze grof. Giet of elk glas roomyoghurt een lepel honing en bestrooi met de noten. Mooi met gesuikerde rozenblaadjes.

Bron: Koken met de Keurslager nr 09-2007

Ingrediënten

2 el slagroom
4 dl volle yoghurt
1 el gepelde pistachenoten
1 el walnoten
1 el hazelnoten
4 el vloeibare honing

Keukengerei

garde 4 glazen koekenpan schone theedoek