Rucolasalade met gegrilde kipfilet, blauwe kaas en druiven

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
  • Frans
  • Zomer
Aan de slag

Bereidingswijze

Snijd de gegrilde kipfilet in reepjes. Doe alle ingredi?nten voor de dressing in een schone afsluitbare jampot en schud flink door. Breng op smaak met zout en peper. Schep de rucola en druiven om met de dressing en verdeel de salade over 4 borden. Verdeel de kipreepjes en blauwe kaas over de salade. Voor een complete lunch of lichte maaltijd opdienenmet brood of frites.

Bron: KmdK, 06-2008

Ingrediënten

150 g gegrilde kipfilet in dikke plakken van 1/2 cm
75 g rucola, gewassen en gedroogd
150 g pitloze blauwe of witte druiven
100 g bleu d?auvergne of stilton

Voor de dressing:
1 tl mosterd
2 el balsamicoazijn
zout en peper
1 tl honing
3 el olijfolie

Keukengerei

Kom (Jam)potje om de dressing in te maken