Runderbouillon met omeletreepjes

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Tussengerecht
  • 0-20 minuten
  • Kerst
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Verwarm de runderbouillon met de madera en laat onafgedekt 5 minuten zachtjes koken. Kluts ondertussen de eieren met de melk en wat zout en peper. Verwarm de olie of boter in een koekenpan en giet het eimengsel erin. Laat de omelet op zacht vuur stollen en laat hem dan op een bord glijden. Rol de omelet gelijk op en verpak hem in aluminiumfolie.

Stap 2
Schep de bouillon in vier borden. Snijd de omeletrol in dunne plakjes en verdeel ze over de bouillon. Bestrooi met bieslook en een beetje versgemalen peper.

Bron: Koken met de Keurslager nr 10-2006

Ingrediënten

1 l runderbouillon van de Keurslager
2 el madera
2 eieren
1 el melk
zout en peper
1 tl olie of boter
2 el bieslook, gesnipperd

Keukengerei

kookpan koekenpan aluminiumfolie