Runderbouillon met omeletreepjes
- 4 personen
- Vrij makkelijk
- Tussengerecht
- 0-20 minuten
- Kerst
Stap 1
Verwarm de runderbouillon met de madera en laat onafgedekt 5 minuten zachtjes koken. Kluts ondertussen de eieren met de melk en wat zout en peper. Verwarm de olie of boter in een koekenpan en giet het eimengsel erin. Laat de omelet op zacht vuur stollen en laat hem dan op een bord glijden. Rol de omelet gelijk op en verpak hem in aluminiumfolie.
Stap 2
Schep de bouillon in vier borden. Snijd de omeletrol in dunne plakjes en verdeel ze over de bouillon. Bestrooi met bieslook en een beetje versgemalen peper.
1 l runderbouillon van de Keurslager
2 el madera
2 eieren
1 el melk
zout en peper
1 tl olie of boter
2 el bieslook, gesnipperd
kookpan koekenpan aluminiumfolie