Runderhaasbonbons met truffelmayonaise

  • 6 personen
  • Makkelijk
  • Hapjes
  • 20-30 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Vries de runderhaas licht aan en snijd deze
vervolgens in dunne plakjes. Spuit op elk plakje
een beetje truffelmayonaise in het midden.
Leg er wat ijsbergsla op met daarover wat
pijnboompitjes
en Parmezaanse kaas.

Vouw de buitenzijde naar binnen zodat
er een bonbon ontstaat. Leg de bonbon
omgekeerd
op een lepel of een bordje.

Versier de bonbons met een beetje
truffelmayonaise,
basilicum, pijnboompitten
en Parmezaanse kaas.

Bron: Proef nr 8 2014

Ingrediënten

100 g runderhaas
2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd
50 g ijsbergsla, fijngesneden
2 eetlepels Parmezaanse
kaas, geraspt
100 ml truffelmayonaise
8 blaadjes basilicum