Runderschnitzel met oregano citroenjus en feta

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Grieks
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Wrijf de schnitzels in met zout, peper en oregano. Verwarm de boter en olie in de pan en bak de schnitzels op hoog vuur aan een kant ??n minuut. Leg de plakken tomaat erbij.

Stap 2
Draai het vlees om en voeg direct de citroenrasp en het sap toe. Bak alles samen nog een minuut op hoog vuur. Leg het vlees op de borden, schep er twee plakken tomaat op en wat van de citroenjus en verkruimel er de feta over. Lekker met gegrilde groenten of salade en aardappels uit de oven.

Bron: Koken met de Keurslager, 2006, jaargang 20, nr. 7

Ingrediënten

4 runderschnitzels
zout en peper
1 el gedroogde oregano
2 el boter
1 el olijfolie
8 dikke plakken vleestomaat
sap en rasp van 1/2 citroen
50 g feta

Keukengerei

Koekenpan