Salade Margarita

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Bijgerecht
  • 0-20 minuten
  • Barbecue
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Snijd de komkommer in dikke plakken, de tomaten in partjes en de uien in dunne ringen. Verdeel de slabladeren over een schaal en stapel de komkommer, tomaat, ui en kaas erop. Strooi de koriander erover.

Stap 2
Meng de ingredi?nten voor de dressing en giet deze over de salade.

Bron: Koken met de Keurslager, 2003, jaargang 17, nr. 5

Ingrediënten

1 komkommer
2 tomaten
2 uien
1 krop sla
150 gram zachte geitenkaas of roomkaas of h?ttenk?se, in blokjes
2 eetl. gehakte koriander (vers of diepvries)
Voor de dressing:
1 dl zonnebloemolie
1/2 dl azijn
1/2 theel. zout
1 theel. suiker

Keukengerei

Kom Kommetje

Vragen?