Salade met gerookte eendenborst en zeekraal

  • 4 personen
  • Tussengerecht
  • 30-60 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Haal de schil van de avocado?s en snijd ze in blokjes.
Snijd de zeekraal in kleine stukjes en doe deze in een
schaal.

Voeg het citroensap, de knoflook en honing toe.
Meng alles goed en laat het geheel een uurtje intrekken.
Voeg daarna de rucola, little gem en olijfolie toe.

Leg op een bord wat plakjes eendenborst en strooi
er wat peper over. Schik er wat zeekraalsalade en
granaatappelpitjes over en omheen.

Ingrediënten

200 g gerookte eendenborst, in plakjes
150 g zeekraal
2 stronkjes little gem (kleine kropsla)
125 g rucola
Half teentje knoflook, fijngesneden
2 rijpe avocado?s
1 theelepel citroensap
1 eetlepel honing
Granaatappelpitjes
50 ml olijfolie