Salade van watermeloen, lamsfilet, feta en munt

  • 0 personen
  • Vrij makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Snijd het vlees uit de water- meloen, verwijder de pitjes en snijd de meloen in blokjes.

Bak de lamsfilets mooi ros? in een beetje olijfolie. Wikkel ze in wat aluminiumfolie en laat even rusten.

Meng de meloen met fetakaas en besprenkel deze met olijfolie.

Doe dit in een kom of bord en leg er blaadjes munt op en wat rucola,

Snijd de lamsfilet in blokjes en leg deze speels op de salade.

Besprenkel de salade tenslotte met nog wat olijfolie en een paar draaien grove zwarte peper.

Ingrediënten

4 lamsfilets a 100 g
1/2 watermeloen
1 pakje fetakaas, in blokjes
1/2 bosje munt
olijfolie
1 zakje rucola