Sandwich Martino

  • 0 personen
  • Zeer makkelijk
  • Brunch
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Rooster de sneetjes brood goudbruin.

Besmeer alle sneetjes royaal met filet americain en leg vier keer drie sneetjes boven elkaar.

Besprenkel ieder eerste sneetje met enkele druppeltjes tabasco, verdeel er de plakjes ei en wat plukjes tuinkers over. Leg het tweede sneetje hierop.

Verdeel over het tweede sneetje wat ketchup, de plakjes augurk, enkele zilveruitjes en weer wat tuinkers.

Leg het derde sneetje erop, met de besmeerde kant naar beneden.

Snijd de sandwiches diagonaal doormidden en serveer op elk bord twee halve sandwiches.

Ingrediënten

150 g filet americain
12 sneetjes wit casinobrood
1 bakje tuinkers
2 hardgekookte eieren, in plakjes
4 augurkjes, in schijfjes gesneden
zilveruitjes
tomatenketchup
tabasco