Saucijsjes met komkommer en yoghurt

  • 0 personen
  • Zeer makkelijk
  • Bijgerecht
  • 0-20 minuten
  • Barbecue
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Rooster de worstjes op de barbecue of in de grillpan bruin en gaar. Snijd elk worstje in drie gelijke stukken. Snijd de komkommer in plakjes. Rijg de stukjes worst en de plakjes komkommer om en om aan spiesjes.

Stap 2
Roer de kruiden door de yoghurt en breng op smaak met wat zout en peper. Serveer de dipsaus bij de worstspiesjes.

Bron: Koken met de Keurslager, 2003, jaargang 17, nr. 6

Ingrediënten

4 dunne gekruide runderworstjes voor de barbecue
1/2 komkommer
8 eetl. yoghurt
2 eetl. fijngehakte groene kruiden (vers of uit de diepvries)
zout en versgemalen peper

Keukengerei

Kom