Saucijzenbroodjes

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Lunch
  • 20-30 minuten
  • Kinderkeuken
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200?C. Laat de bladerdeegplakjes ontdooien en vergeet niet de plastic velletjes er tussenuit te halen. Snijd de plakjes door de helft. Leg een stuk bakpapier op de bakplaat en leg hier de deegplakjes op.

Stap 2
Verdeel het gehakt in achten en rol er met je hand een worstje van zo groot als het deegplakje, leg de worstjes erop en vouw het deeg eromheen. Plak de randen van het deeg op elkaar met een beetje water en druk ze goed vast.

Stap 3
Bestrijk ze met een beetje ei en bak ze in 20 minuten goudbruin. Laat ze een beetje afkoelen voor je eraan begint.

Bron: Keurslager Kinderkookboek

Ingrediënten

1/2 basisrecept kerriegehakt
4 plakjes bladerdeeg uit de diepvries
1 losgeklopt ei

Keukengerei

Kom