Shoarmabroodjes met boerengroenten

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Turks
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Verwarm de oven voor op 180?C. Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de vleesreepjes in circa 5 minuten bruin.

Stap 2
Maak de pitabroodjes vochtig met water en leg ze 5 minuten in de hete oven.

Stap 3
Doe de soepgroenten in de pan bij het vlees en roerbak enkele minuten mee.Snijd de broodjes open en vul ze met de roerbakmix. Lekker met een lepel piccalilly.

Bron: Koken met de Keurslager, 2005, jaargang 19, nr. 8

Ingrediënten

500 g shoarmavlees
2 el zonnebloemolie
8 pitabroodjes
250 g boeren soepgroenten
piccalilly

Keukengerei

Wok