Sla-schuitjes met biefstuk

  • 8 personen
  • Lunch
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Dit recept is voor 8 stuks.

Doe de olie in de pan en fruit
de knoflook zachtjes. Haal de
knoflook uit de pan, zet het vuur
hoog en schroei de biefstukjes
rondom dicht. Snijd het vlees
hierna in reepjes.

Zet het vuur wat lager en bak
de reepjes biefstuk nog heel even
met de knoflook. Doe de teriyakisaus
erbij en zet het vuur uit.
Voeg daarna de rode peper en
sesamzaadjes toe. Houd een
klein beetje van beide apart voor
de garnering.

Haal van elk stronkje little
gem twee mooie blaadjes. Schep
hier de vulling in. Garneer met
sesamzaadjes en rode peper.

Ingrediënten

4 kropjes little gem-sla
4 biefstukjes van ongeveer 100 g
2 eetlepels arachideolie
Half rood pepertje, fijngesneden
2 teentjes knoflook, fijngesneden
75 ml teriyakisaus
2 eetlepels geroosterde sesamzaadjes