Snelle Spaanse aardappelsalade

  • 8 personen
  • Makkelijk
  • Bijgerecht
  • 20-30 minuten
  • Spaans
  • Kerst
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Snijd de chorizo in blokjes en bak ze in een koekenpan met een anti-aanbaklaag omscheppend tot ze knapperig zijn. Schep ze op keuken papier en laat ze afkoelen. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Schep de aardappelsalade in een kom en schep er de chorizo en de bosui door.

Stap 2
Garneer de salade met plakjes tomaat en plakjes hardgekookt ei.

Bron: Koeken met de Keurslager, 2004, jaargang 18, nr. 10

Ingrediënten

200 g chorizo in dikke plakken
2 bosuitjes
750 g kant-en-klare aardappelsalade
plakjes tomaat en plakjes hardgekookt ei

Keukengerei

Koekenpan