Haal de zaadjes uit de pepers. Snipper de ui, knoflook en pepers fijn en bak ze even kort in wat olie. Voeg het vlees toe en blus af met ruim een liter water. Voeg nu naar smaak peper en wat zout toe. Laat het 4 uur trekken, waarbij je af en toe het schuim van de bouillon afschept. Haal dan het vlees uit de pan en voeg de bonen en ma?s toe aan de bouillon. Kook dit 5 minuten door. Doe het vlees samen met de gehakte kruiden terug in de soep. Proef en breng nog eventueel op smaak met peper en zout. Giet als je de soep hebt opgeschept nog een scheutje goede olijfolie er over. Garneer eventueel nog met wat peterselie.
200 g runderpoulet
500 g bruine bonen (blik)
250 g ma?s (blik)
2 groene chilipepers
4 teentjes knoflook
1 ui
2 eetlepels munt
2 eetlepels koriander
2 eetlepels peterselie
4 eetlepels olijfolie