Spaghetti met gehaktballetjes in tomatensaus

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Italiaans
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Maak de paprika en ui schoon en snijd ze eerst in vieren en daarna in flinterdunne reepjes. Verwarm de olie in de hapjespan en bak de ui en paprikareepjes met de oregano zachtjes lichtbruin. Voeg de gehaktballetjes in saus toe en laat 10 minuten doorwarmen.

Stap 2
Kook ondertussen de spaghetti beetgaar in ruim water met zout en giet ze af. Schep op elk bord een bergje spaghetti, een lepel saus met balletjes en bestrooi royaal met geraspte kaas.

Bron: Koken met de Keurslager, 2006, jaargang 20, nr. 2

Ingrediënten

500 g gehaktballetjes in tomatensaus
1 rode paprika
1 middelgrote ui
1 el olijfolie
1 el gedroogde oregano
350 g droge spaghetti
een handje geraspte parmezaanse kaas

Keukengerei

Hapjespan Kookpan