Spareribs met brood van de grill

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Internationaal
  • Barbecue
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Bereid de spareribs onder de grill in de oven, op de barbecue of in de magnetron.

Stap 2
Snijd de broden in de lengte doormidden en bestrijk de binnenkanten van het brood met olie, bestrooi met zout, peper en Italiaanse kruiden. Leg het brood met de binnenkant naar onder op een grillplaat of met de binnenkant naar boven onder de grill in de oven. Bak ze in 2 minuten bruin en krokant. Snijd de tomaten doormidden en smeer een halve tomaat per half broodje uit over het krokante brood.

Bron: Koken met de Keurslager, 2005, jaargang 19, nr. 6

Ingrediënten

1 kg spareribs met saus
2 kleine (afbak) stokbroden of ciabatta's
olie en kwast
zout en peper
1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
2 rijpe tomaten