Spekstrudel met r?stiomelet

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Verwarm een eetlepel boter in een koekenpan en bak de spekstrudels om en om aan. Laat met het deksel op de pan in circa 15 minuten gaar stoven.

Stap 2
Pel de aardappels en rasp ze op de grove rasp. Bestrooi de aardappelrasp met wat zout en peper.

Stap 3
Verwarm in een andere koekenpan met anti-aanbaklaag de rest van de boter en schep de aardappels in de pan, druk goed aan en laat met het deksel op de pan circa 5 minuten op middelhoog vuur bakken. Draai de r?sti om met behulp van het deksel en laat weer terug in de pan glijden. Bak de anderen kant ook nog 5 minuten.

Stap 4
Snijd de r?sti in punten en serveer met de spekstrudel en bijvoorbeeld groene sla.

Bron: Koken met de Keurslager nr 02-2007

Ingrediënten

4 x spekstrudel
4 el boter
600 g vastkokende aardappels in de schil gekookt
zout en peper

Keukengerei

koekenpan deksel