Spies van rundvlees met zongedroogde tomaat

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Barbecue
Aan de slag

Bereidingswijze

Snijd het rundvlees in blokjes van 2 x 2 cm en marineer die in de olie van de zontomaatjes met de geperste knoflook en peper, circa een uur buiten de koelkast.
Laat het vlees na het marineren uitlekken en rijg de blokjes om en om met de zontomaatjes op spiesen. Zorg ervoor dat de tomaatjes niet buiten het vlees steken i.v.m. verbranden.

Rooster de spiesen op de barbecue, grill, grillpan of oven en bestrooi ze met een snufje grof zeezout.

Bron: KmdK, 04-2008

Ingrediënten

600 g runderbiefstuk of runderlende (zonder vet)
250 g zongedroogde tomaten op olie
1 teentje (gerookte) knoflook
zout en versgemalen peper

Keukengerei

Kom Spiesen Barbecue