Stamppot met snijbonen en witte bonen met braadworst
- 4 personen
- Zeer makkelijk
- Hoofdgerecht
- 0-20 minuten
Stap 1
Maak de aardappelpuree op de gekozen manier. Bak de braadworst in de koekenpan in de boter rondom bruin en gaar.
Kook de snijbonen in water
met zout beetgaar, giet ze af en laat ze uitlekken. Spoel de
witte bonen onder de kraan af
in een zeef of vergiet en laat
ze uitlekken.
Stap 2
Schep de snijbonen en de witte
bonen door de warme aardappel-
puree en laat goed doorwarmen.
Breng de stamppot op smaak
met wat zout en peper. Serveer
de stamppot met de braadworst.
aardappelpuree voor 4 pers.
(zelf gemaakt of uit een pak)
500 gram braadworst
40 gram braadboter
400 gram snijbonen (vers of
uit de diepvries)
1 pot of blik witte bonen
(400 gram)
zout en versgemalen peper
Kookpan Koekenpan Vergiet