Snijd het vlees in reepjes en hak
het vervolgens in piepkleine blokjes.
Houd het vlees goed koel.
Klop in een kom de eidooiers los
met de mosterd. Voeg naar smaak
worcestershiresaus, tabasco, zout en
eventueel peper toe. Roer druppelsgewijs
de olijfolie door de aangemaakte
dooier. Meng vervolgens de sjalot,
peterselie, kappertjes en cornichons
door dit geheel.
Doe vlak voor het serveren het fijngehakte
vlees bij de dressing en meng
het geheel goed door elkaar. Verdeel
alles vervolgens over vier glaasjes en
maal er nog wat peper overheen.
Garneer het evenueel met wat cress.
250 g diamanthaas
2 eierdooiers
2 theelepels dijonmosterd
Worcestershiresaus
Tabasco
2 eetlepels olijfolie
Halve sjalot, fijngesneden
Half bosje peterselie, fijngesneden
10 g kappertjes, fijngesneden
25 g cornichons (augurkjes), fijngesneden