Stokbroodje met salade van gerookte kipfilet

  • 0 personen
  • Vrij makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
  • Kinderkeuken
Aan de slag

Bereidingswijze

Meng de kipfilet, druiven, ui, peterselie, basilicum en het amandelschaafsel. Meng de mayonaise met de creme fraiche en voeg zoveel aan de salade toe als gewenst.

Snijd het stokbrood doormidden en beleg de onderste helft eerst met blaadjes sla en vervolgens met de salade. Leg er de bovenkant op en bind het vast met slagerstouw.

Snijd het stokbroodje op de picknickplek in stukken.

Bron: Proef 4 2013

Ingrediënten

200 g gerookte kipfilet, gesneden in kleine blokjes
175 g pitloze druiven, gehalveerd
1 rode ui, fijn gesnipperd
Half bosje basilicum, blaadjes in reepjes gesneden
1 stokbrood
3 takjes bladpeterselie, fijngesneden
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel creme fraiche
50 g amandelschaafsel, geroosterd
75 g jonge bladsla