Stokbroodtosti met chorizo en brie

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Verwarm de grillpan of sandwichgrill. Snijd de stukken stokbrood horizontaal door en beleg de 8 helften met de chorizo. Leg op 4 helften een plakje brie en bestrooi met de peterselie.

Stap 2
Dek af met de andere helften stokbrood en bak ze in de grillpan of sandwichgrill in circa 2 minuten per kant op zacht vuur. Dek in de grillpan af met een deksel en verzwaar deze met een kilogewicht.

Bron: Koken met de Keurslager, 2006, jaargang 20, nr. 6

Ingrediënten

100 g chorizo
4 stukken stokbrood van 15 cm
4 lange plakken brie
2 el gehakte peterselie

Keukengerei

Grillpan of sandwichgrill