Stroganoff ? la minute

  • 4 personen
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Kerst
Aan de slag

Bereidingswijze

Verhit de boter in uw gourmetpannetje en bak de biefstukreepjes snel bruin. Bestrooi ze met peper en zout.

Voeg nu de ui en paprika toe en fruit deze even mee.

Voeg nu ook de knoflook, het paprikapoeder en de tomatenpuree toe. Warm even goed door.

Sprenkel de wodka over het pannetje. Wacht een paar seconden en steek de wodka dan aan (voorzichtig!).

Roer als de vlammetjes uit zijn de room door de stroganoff.

Bron: Proef...nr. 8 2010

Ingrediënten

1 biefstuk (200 g in reepjes)
40 g boter
? ui (gesnipperd)
? groene paprika (in kleine stukjes)
1 teentje knoflook (geperst)
1 eetlepel paprikapoeder
1 eetlepel tomatenpuree
4 eetlepels wodka
4 eetlepels slagroom

Vragen?