Rooster vier sneetjes casinobrood. Steek uit
elke snee een rondje met een garneerring (7-8 cm
doorsnee) en verdeel ze over vier bordjes.
Vet de binnenkant van vier ringen in met olie.
Verwarm olijfolie in een pan, zet er vier garneerringen
(doorsnede 7-8 cm) in en bak hierin vier
spiegeleitjes op middelhoog vuur. Bak de kerstomaatjes
even mee in dezelfde pan.
Bak ondertussen de plakjes ontbijtspek krokant
in een anti-aanbakpan (zonder boter of olie).
Afkoelen
en verkruimelen.
Haal de ringen en het ei met behulp van een spatel
uit de pan en zet ze op een broodplank. Verwijder
voorzichtig de ringen en leg het ei met behulp
van de spatel op het ronde sneetje brood. Breng
op smaak met zout en peper en leg er twee halve
kerstomaatjes op. Garneer met de spekcrumble.
4 eieren
2 eetlepels olijfolie
4 kerstomaatjes, gehalveerd
2 plakjes ontbijtspek
4 sneetjes casino bruin