Taco’s met gehakt en spinazie

  • 0 personen
  • Makkelijk
  • 30-60 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 200 graden. Was
de spinazie goed, en droog en scheur de
blaadjes. Bak het gehakt met de ui en
knoflook 5 minuten in de olijfolie. Voeg de
spinazie toe en bak deze 3 minuten mee.
Meng vervolgens de ricotta erdoorheen.

Vul de tacoschelpen met het mengsel.
Schenk er wat tomatensaus op en strooi
er wat kaas over.

Verwarm de tacoschelpen in de oven
zoals aangegeven op de verpakking, of
totdat de kaas gesmolten is.

Ingrediënten

400 g half-om-half gehakt
1 rode ui, fijngesneden
1 teentje knoflook,
fijngesneden
3 eetlepels olijfolie
150 ml tomatensaus
300 g verse spinazie
100 g ricotta
100 g gemalen belegen kaas
8 tacoschelpen