Taco’s met grillworst en bruine bonen

  • 0 personen
  • Vrij makkelijk
  • 30-60 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 200 graden.
Meng de grillworstreepjes met het
paprikapoeder, zout en peper.
Verhit de olie en bak de grillworst kort
aan. Voeg vervolgens de knoflook,
bonen, tomaat en ma?s toe en ver
warm het geheel op zacht vuur. Voeg
op het laatst de lente
ui toe.

Meng de yoghurt, cr?me fra?che
en het citroensap tot een sausje.

Verwarm de tacoschelpen 5 minuten in de oven.
Verdeel het vlees
?bonenmengsel over de schelpjes en
serveer met de yoghurtsaus.

Ingrediënten

400 g grillworst, in dunne reepjes
3 eetlepels olie
1 eetlepel paprikapoeder
400 g bruine bonen
1 lente-uitje, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 grote tomaat, in kleine stukjes
150 g ma?skorrels uit blik
1 eetlepel cr?me fra?che
1 theelepel citroensap
4 eetlepels yoghurt
8 tacoschelpen