Tartaar van hert met een uitsmijtertje van kwartel en truffelmayonaise

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Voorgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Hak de biefstuk fijn, totdat het vlees een tartaarstructuur heeft.

Meng de gehakte biefstuk met de olijfolie, sjalot en bieslook. Voeg peper en zout toe naar smaak.

Meng de mayonaise met de cr?me fra?che en truffelsalsa, en breng dit op smaak met peper en zout.

Maak met een ronde uitsteker vier tartaartjes en verdeel deze over de borden.

Bak de kwarteleitjes. Zorg dat het eigeel heel blijft.

Leg op elk tartaartje een gebakken eitje. Druppel de truffelmayonaise eromheen en garneer met fris?e en kervel.

Bron: Proef...nr. 1 2011

Ingrediënten

1 hertenbiefstuk (ca. 180 gram)
1 fijn gesnipperd sjalotje
1 eetlepel gesneden bieslook
scheutje olijfolie
4 kwarteleitjes
fris?esla
1 bosje kervel

Vragen?