Tartaartje van scharrelei en Hollandse garnalen

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Voorgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Meng 2 eetlepels mayonaise met 1 eetlepel truffelolie. Breng op smaak met zout en peper en schep dit door de gehakte eieren.

Meng de garnalen met 2 eetlepels mayonaise en de bieslook.

Meng 2 eetlepels mayonaise met de slagroom, truffelpaddenstoelentapenade en 1 eetlepel truffelolie.

Zet een garneerring van ongeveer 8 centimeter op een bord, schep er wat garnalensalade in en druk dit licht aan. Doe er de eiersalade bovenop en druk ook deze aan. Garneer de truffelmayonaise rondom het tartaartje en maak het geheel af met een pluk kervel.

Bron: Proef 2 2013

Ingrediënten

?4 scharreleieren, hardgekookt en grofgehakt
6 eetlepels mayonaise
?2 eetlepels truffelolie
?250 g Hollandse garnalen
?Kwart bosje bieslook
?2 eetlepels slagroom, ongeklopt
?1 eetlepel truffelpaddenstoelentapenade
Half bosje kervel