Tartaartjes met Gorgonzola

  • 2 personen
  • Zeer makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Laat de tartaartjes op kamertemperatuur komen en bak ze
in de braadboter aan een kant
mooi bruin. Keer om en leg er
de in dunne plakken gesneden
kaas op. Laat bakken tot de kaas
begint te smelten. Bestrooi met
wat peper.
Stap 2
Rooster de opengesneden bolletjes
desgewenst onder de grill of in
het broodrooster. Schep de tartaartjes
met de kaas op de onderste helft
van de bolletjes en garneer met
plakjes radijs, plakjes appel (met
schil) of plakjes komkommer.
Geef er eventueel sla bij.
?

Bron: Koken met de Keurslager, 2002, jaargang 16, nr. 4

Ingrediënten

2 tartaartjes
25 gram braadboter
crica75 gram Gorgonzola
(of een andere blauwe kaas)
versgemalen peper
2 sesambolletjes of
hamburgerbroodjes
plakjes radijs, appel of
komkommer

Keukengerei

Koekenpan Evt. broodrooster