Tarwerisotto (tarly) ? la pizzaiola met zalmfilet

  • 4 personen
  • Vrij moeilijk
  • Voorgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Kook de tarly gaar zoals aangegeven op de verpakking.

Meng de tarly met de rest van de ingredienten en breng het geheel op smaak met zout en peper.

Bak de zalmfilets op de huid totdat deze krokant is en de bovenkant van de zalm nog roze is.

Serveer de tarwerisotto op een mooi plat bord en leg hierop de zalmfilet.

Bron: Proef 5 2012

Ingrediënten

200 g tarly (verkrijgbaar bij de supermarkt)
1 doosje kerstomaatjes, in vieren gesneden
16 zwarte olijven, in ringetjes gesneden
Half bosje basilicum, in reepjes
2 sjalotjes, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 dl olijfolie
Sap van 1 citroen
4 zalmfilets met huid (ca. 100 gram per stuk)