Tortilladriehoekje met guacamole en filet am?ricain

  • 0 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hapjes
  • 0-20 minuten
  • Mexicaans
  • Feesten
Aan de slag

Bereidingswijze

Halver 1 rijpe avocado, verwijder de pit, schep het vruchtvlees uit de schil, pureer dit en meng het met 1 klein bekertje (125 ml) zure room, 1 eetl. citroensap, 1 geperst teentje knoflook, peper en zout. Bestrijk tortillachips licht met de guacamole en leg hierop met behulp van 2 theelepels bolletjes filet am?ricain. Garneer met een blaadje koriander of met pijnboompitten die geroosterd zijn in een hete droge koekenpan.

Bron: Koken met de Keurslager, 2003, jaargang 17, nr. 10

Ingrediënten

rijpe avocado
125 ml zure room
1 eetl. citroensap
1 geperst teentje knoflook
peper en zout
tortillachips
koriander en/of pijnboompitten

Keukengerei

Kom Evt. koekenpan

Vragen?