Tortillapizza met gehakt

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200?C. Verwarm de olie en bak het gehakt rul met de specerijen, zout en peper. Laat het gehakt uitlekken in een vergiet en verdeel het over de tortilla?s. Verdeel de tomatenstukjes en geraspte kaas erover en bak de tortillapizza?s circa 10 minuten. Neem ze uit de oven, verdeel de slareepjes en knoflooksaus erover en serveer direct.

Bron: KmdK, 07-2008

Ingrediënten

300 g rundergehakt
1 el olijfolie
1 tl paprikapoeder
1 tl korianderpoeder
zout en versgemalen peper
4 grote bloemtortilla?s
4 trostomaten, in stukjes
75 g geraspte kaas
1/4 krop ijsbergsla, in dunne reepjes
4 el knoflooksaus

Keukengerei

Koekenpan Vergiet