Tortillawrap met ham en knapperige groenten

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 20-30 minuten
  • Mexicaans
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Was en droog de taug?, snijd de bosui in ringetjes. Schil de komkommer en snijd hem in de lengte doormidden, schraap de zaadjes er met een lepeltje uit. Snijd de komkommer in lange reepjes. Was en droog de paprika en snijd hem in vieren, snijd de zaadlijst eruit en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Schil de wortels met een dunschiller en snijd ze in reepjes. Vermeng alle groenten in een schaaltje.

Stap 2
Verwarm de tortilla?s volgens de gebruiksaanwijzing in de magnetron of koekenpan en laat ze afkoelen. Bestrijk iedere tortilla met een lepel mayonaise en verdeel de ham erover. Leg de groenten op de ham. Vouw de zijkanten van de tortilla een paar centimeter naar binnen en rol dan de tortilla op. Snijd hem een keer door en eet hem gelijk op.

Bron: Koken met de Keurslager, 2006, jaargang 20, nr. 2

Ingrediënten

200 g achterham
100 g taug?
2 bosuitjes
1/2 komkommer
1 gele paprika
2 wortels
4 ma?stortilla?s
4 el mayonaise

Keukengerei

Dunschiller Schaaltje Evt. koekenpan