Tosti van geraspte provolone piccante, Parmaham en lychees

  • 4 personen
  • Makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
  • Kerst
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 210 graden.
Smelt de boter, besmeer het brood ermee
aan beide kanten en rooster dit in de oven.
Meng de provolone met de room en breng
het op smaak met peper.

Beleg vier sneetjes brood met de
Parmaham,
dan de gehalveerde lychees
en vervolgens het provolone-mengsel.

Plaats dit terug in de oven totdat de kaas
net gesmolten is. Haal ze uit de oven en leg
er een snee toast bovenop.

Bron: Proef nr 8 2014

Ingrediënten

4 plakken Parmaham
200 g provolone piccante, geraspt
Scheutje room
12 lychees, gehalveerd
8 sneden wit casinobrood
50 g roomboter