Meng alle specerijen met elkaar en wrijf
hiermee de lamsboutlapjes in.
Verwarm de olie in een koekenpan en
bak de lamsboutlapjes 2 minuten per kant
rondom bruin en ros? van binnen. Voeg de
ui en de paprika toe en bak deze kort mee.
Meng ondertussen de yoghurt met de
mayonaise en de knoflook en snijd de lamsboutlapjes
schuin in dunne plakjes.
Bereid de shoarmabroodjes volgens de
beschrijving op de verpakking. Snijd ze aan
??n kant open. Vul de broodjes met de ijsbergsla,
het vlees en de groenten. Serveer
met een flinke schep knoflooksaus.
400 g lamsboutlapjes
3 eetlepels olijfolie
1 theelepel kardemom
1 theelepel kaneel
1 theelepel nootmuskaat
100 g ijsbergsla
1 rode paprika, in reepjes
1 rode ui, in halve ringen
4 shoarma- of pitabroodjes
100 g Griekse yoghurt
50 g mayonaise
2 teentjes knoflook, geperst