Varkenshaas medaillons met rozemarijn en Parma Ham
- 4 personen
- Vrij makkelijk
- Hoofdgerecht
- 0-20 minuten
Vraag of uw Keurslager 8 gelijke medaillons snijdt van de varkenshaasjes. Verwarm de oven voor op 180?C. Bestrooi de medaillons rondom met zout en peper. Vouw de plakken ham dubbel en vouw ze om de buitenkant van de medaillons. Knip de rozemarijntakken in stukjes en steek ze tussen het vlees en de ham. Verwarm de boter en bak de medaillons rondom mooi bruin. Giet de wijn bij het vlees in de pan en laat op middelhoog vuur circa 3 minuten zachtjes inkoken. Leg de medaillons op een bakplaat en giet de wijnjus erover. Laat ze nog circa 10 minuten garen. Lekker met spaghetti en roomsaus.
500 g varkenshaas
8 plakken Parma Ham
zout en versgemalen peper
4 takjes rozemarijn
2 el boter
1 dl droge witte wijn
Koekenpan