Varkenshaas mediterrano met romige pasta

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Breng een pan met ruim water en zout aan de kook. Breng de room in een sauspan aan de kook en laat die circa 4 minuten zachtjes inkoken. Bak ondertussen de varkenshaas mediterrano rondom aan in de boter en kook de spaghetti beetgaar. Laat de twee soorten kaas al roerende in de room smelten en breng de saus op smaak met zout en peper. Giet de spaghetti af en schep de saus er doorheen. Serveer het op bord met de varkenshaas.

Bron: KmdK 08-2008

Ingrediënten

4 stuks varkenshaas mediterrano
250 g room
2 el boter
50 g jonge gorgonzola
75 g versgeraspte Parmezaanse kaas
zout en versgemalen peper
300 g spaghetti

Keukengerei

Sauspan