Vegetarische pannenkoek met spinazie en pijnboompitten

  • 4 personen
  • Makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Kinderkeuken
Aan de slag

Bereidingswijze

Fruit het sjalotje in een beetje olie en schep de spinazie in gedeeltes erdoorheen (niet te lang bakken).

Schep de spinazie uit het vocht en meng er de zongedroogde tomaatjes doorheen. Breng op smaak met zout en peper.

Leg op ieder bord een pannenkoek en schep de spinazie erop. Verdeel de stukjes brie eroverheen en bestrooi ze met de geroosterde pijnboompitten.

Bron: Proef 6 2012

Ingrediënten

4 pannenkoeken
1 sjalotje, gesnipperd
Scheutje olijfolie
300 g verse spinazie
175 g roombrie, in stukjes
40 g pijnboompitten, geroosterd
100 g half gedroogde tomaatjes, in stukjes