Verwarm de oven voor op 165 ?C. Verwarm de boter in een koekenpan en braad als de boter uitgebruist is het kalfsvlees aan. Gaar het ros? in de oven in 8 minuten en laat het vlees afkoelen. Meng de mayonaise met de cr?me fra?che. Hak de kappertjes, tonijn en knoflook fijn in een keukenmachine of met een staafmixer en meng alles door de mayonaise. Fris het geheel op met citroensap en breng op smaak met peper en zout. Snijd het vlees in hele dunne plakjes en leg ze op de borden. Giet er nu voorzichtig wat van de tonijnsaus over en garneer de bordjes met wat rucola en vers geraspte Parmezaanse kaas.
300 g kalfsmuis (vraag naar een lang en smal stuk)
20 g boter
1 blikje tonijn
1 teentje knoflook
? eetlepel kappertjes
6 eetlepels light mayonaise
1 eetlepel cr?me fra?che
1 bosje rucola
50 g Parmezaanse kaas
1 eetlepel citroensap
Keukenmachine of staafmixer