Witlofsalade met gebraden rollade, nectarine en munt

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
  • Zomer
Aan de slag

Bereidingswijze

Doe alle ingredi?nten voor de dressing in een schone afsluitbare jampot en schud flink door. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de onderkant van de witlofstronkjes en haal de blaadjes los. Snijd de nectarines door en verwijder de
pit. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Schep de dressing om met de witlofblaadjes, nectarineplakjes en munt. Verdeel de plakjes rollade over 4 borden en schep
er de salade in een bergje in het midden op. Voor een complete lunch of lichte maaltijd serveren met brood of frites.

Bron: KmdK, 06-2008

Ingrediënten

150 g gebraden rollade in dunne plakjes
4 witlofstronkjes
2 rijpe nectarines, gewassen
4 el muntblaadjes

Voor de dressing:
1 tl mosterd
2 el citroensap
1 el sinaasappelsap
zout en peper
1 tl honing
3 el olijfolie

Keukengerei

(Jam)potje om de dressing in te maken